kerapis.....

assalamualaikum and hai.
9:17AM
14/5/2012

entri ni berbunyi sedih. tak tau nak cerit kat sape, asha memang tension.
adesssss, sakit kepala!


nak citer pasal ezzad tau!
walaupon dia bukan milik asha lagi tapi hmmm, entahlah!
no komen!

asha remove dia dari friend list fb asha.
bukan asha benci dia tapi asha tak sanggup kot tengok dia online tanpa IM dengan asha.
tak dapat nak dinafikan lah kan , asha memang tunggu dia tapi dia tak datang pon.
maksod nye?
hmm, maksodnye dah tak ada harapan lah .
tak pelah , asha tak harap. maybe tak de jodoh kan .
dia pon tak ada nak add asha .
hantar inbox ke , -,-
tapi kan asha lupe pulak yang asha ade dua acc fb.
asha saje lah bukak acc tu pagi tadi then ...
jeng jeng jengg...
dia tag post kat asha.


tu lah post nye ..
asha tibe tibe nangis!
salah asha ke weh?
asha tak pernah tinggal kan dia , tapi ...

pastu kan , asha g lah kat profile dia.
tibe tibe asha nampak ni plak..
|
|
V


Hooooo...
yang tu asha tak dapat terima hakikat nye pun adoiii...
korang mesti pelik kan sape akue mieyra tu..
hahahahhaa
dia ex ezzad.
ulang suara EX EZZAD!
tapi tak tau lah kalau diorang dah couple balik ke ape kan .
^________^
jodoh je semue tu.

hmmm, asha letih lah .
dah banyak hari fikir benda yang same.
asha doakan dia bahagia.
asha sayang dia!
hok tu mu tak ley pakso hambo lupo dio.

sekian!
terima kasih..


THANKS FOR READING

10 comments:

Fiza Diaries said...

sabar ye asha.. mgkn de hikmahnye.. dan mungkin Allah swt dah tetapkan jodoh utk ash yg lebih baik dari dia.. :)

Nyue said...

sabar je al...mungkin ad yg lebih baik...kalu jodoh tak ke mana...

Masha Meisters said...

huhu...ciyan asha...
cinta xsemesti memiliki asha...
pasti ada yang terbaik buat asha diluar sane kan...

Hafizah Zainal Abidin said...

nice blog..jom folow sini => http://mynameishafizah.blogspot.com/

asha said...

hmmmm...kalau asha terima dia balik mcm mane ?

asha said...

^______^

asha said...

insyaallah ... terima kasih masha

asha said...

done...

eqin yusof said...

chill lah bang ~ ada problem lu cerita jelah dengan gua. nanti gua try lah tolong lu solve problem lu tu. lu nak suruh gua see mamat tu pun, gua boleh jugak. tapi gua tak kenal dia xD lu tunjuk gua lah nanti okay bang ~

asha said...

ngeeee :D

Post a Comment